Autonomni ženski centar objavljuje poziv za eksternu evaluatorku/evaluatora projekta „Nulta tolerancija na rodno zasnovano nasilje – Feministička promena obrazovnog sistema” koji se realizuje uz podršku Fonda Ujedinjenih nacija za sprečavanje nasilja nad ženama (UN Trust Fund to End Violence against Women).

Ciljevi evaluacije su:

  1. Da se proceni uspešnost celokupnog projekta u smislu delotvornosti, relevantnosti, efikasnosti, održivosti, uticaja i promena koje se tiču rodne ravnopravnosti i ljudskih prava, sa fokusom na proceni ishoda i ciljeva projekta;
  2. Da se utvrde glavne naučene lekcije i primeri dobre prakse i pristupa u sprečavanju nasilja nad ženama i devojčicama, radi daljeg učenja;
  3. Da se prepozna povezanost projekta i ostvarena sinergija sa drugim sličnim inicijativama u zemlji.

Pozivamo zainteresovane nacionalne ekspertkinje i eksperte u oblasti monitoringa i evaluacije da nam pošalju CV, reference i predlog metodologije do 10. oktobra 2018. godine na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Konačna odluka o izboru eskpertkinje/eksperta za eksternu evaluaciju biće doneta 17. oktobra 2018. godine.

Opis projekta, ciljeve evaluacije, očekivane rezultate, obim posla i informacije u vezi sa rokovima možete pronaći u dokumentu: Terms of Reference for External Evaluation.