Autonomni ženski centar, zajedno sa partnerskim organizacijama, objavljuje poziv za eksternu evaluatorku/evaluatora projekta „ Mogu da neću – Osnaživanje mladih, posebno devojaka, da se suprotstave digitalnom seksualnom i rodno zasnovanom nasilju u partnerskim odnosima” koji se realizuje uz podršku Evropske unije kroz program „Prava, Jednakost i Državljanstvo“.

Partnerske organizacije su „Fundacion Privada INDERA“ iz Španije, „CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje iz Hrvatske i „Nők A Nőkért Együtt Az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) iz Mađarske.

Pozivamo zainteresovane ekspertkinje i eksperte u oblasti monitoringa i evaluacije da nam pošalju ponude do 25. aprila 2021. godine na adresu dobre_prakse@azc.org.rs. Konačna odluka o izboru eskpertkinje/eksperta za eksternu evaluaciju biće doneta najkasnije 10 dana nakon završenog roka za prijave.

Opis projekta, ciljeve evaluacije, očekivane rezultate, obim posla i informacije u vezi sa rokovima možete pronaći u dokumentu: Terms of Reference for External Evaluation.